×

Įspėjimai

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/stories/Naujienos/Tobulejimo_klubas_2017
×

Pranešimas

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Svečiai iš „Tobulėjimo klubo“

Visada be galo smagu, kai mokiniai kuria ir organizuoja veiklas patys. Šį kartą gimnazijos mokinių taryba į gimnaziją kvietėsi svečius, iš kurių yra ko pasimokyti! Jauni vyrukai suradę kelią, kaip save motyvuoti ir daryti gyvenime tai, ką nori, pasakojo apie savo patirtį, apie savo veiklas ir bandė uždegti gimnazistus noru siekti daugiau, daryti geriau, išeiti iš savo komforto zonos.

Vienas iš svečių Jevgenijus Čigrin, įkūręs „Tobulėjimo klubą“, - vloger‘is (video tinklaraštininkas). Jis nuo kompiuterinių žaidimų priklausomybės perėjo prie bendravimo su jaunimu ir savęs atradimo kelio. Antrasis kolega - Andrius Jakūbauskas, kuris domisi investavimu, ekonomikos subtilybėmis.

Gimnazistai paskaitoje ir po jos galėjo betarpiškai pabendrauti su pranešėjais, nusifilmuoti Jevgenijaus vlog‘ui. Pagrindinė paskaitos mintis ir įkvepiantis moto buvo : „Jei ką nors darai ar ko nors imiesi – tai daryk tai geriausiai, kaip gali“.

Tiek mokiniai, tiek mokyklos bendruomenė džiaugiasi galimybe tobulėti klausantis motyvuojančių paskaitų, kurios būna dar paveikesnės, kai jas organizuoja patys gimnazistai!

 {gallery}stories/Naujienos/Tobulejimo_klubas_2017{/gallery}