Mokytojai aplankė skaitytojų Meką - Vilniaus knygų mugę, skirtą menininkui Jonui Mekui ir jo kūrybai atminti. Malonūs susitikimai su rašytojais, leidėjais, naujos knygos, idėjos, įkvėpimas - būtina apsilankyti visiems. 

    Mūsų gimnazistams puikiai sekėsi įveikti internetinio konkurso "Olympis 2019" užduotis. Tai patvirtina ir 3b, ir 3d klasės gudručiai. 

    Akcija "Vasaris - sveikatingumo mėnuo" įtraukė daugelį gimnazijos pradinių ir vyresniųjų klasių mokinių. Mokiniai kartu su etikos mokytoja V. Martinkiene sukūrė net "Ekologijos kodeksą". O 2a ir 3d klasės pradinukai irgi nemažai galėtų papasakoti apie sveikatą tausojančią mitybą. 

    Sveikinimai🥉
Šauniai Kauno miesto projekto ,,Ten, kur mūsų namai,, 9-12 kl orientavimosi konkurse ,,Žaliakalnis - inteligentijos lopšys" mūsų gimnazijai atstovavo 10a kl. mokiniai Gabija K. Smiltė, Gabija Ž. ir Fabijus. Komanda užėmė III -ąja vietą. 

    Šventinė nuotaika "Bitučių" grupėje.
Mylim šeimą ir tėvynę💛💚 

    10a klasės mokinys Andrius Kupčinskis vasario 12 d. dalyvavo Kauno miesto moksleivių rusų kalbos olimpiadoje. Sėkmingai atliko užduotis ir pateko į šalies olimpiados etapą. Sveikiname. 

    Atostogos - puikus metas pasirūpinti augintiniais
8b klasės mokiniai su auklėtoja D. Stankiene apsilankė gyvūnų prieglaudoje " Penkta koja ". Aštuntokai nuvežė ėdalo ir žaislų. Mokiniai galėjo paragauti savanorių "duonos" - turėjo progą išvedžioti šuniukus. Ir keturkojams, ir mokiniams tokia pažintis buvo į naudą. 

    Vandens ir vaisių savaitės akimirkos 4d klasėje.
Jei nemėgstate paprasto vandens, ketvirtokai pataria pagardinti jį citrina, apelsinu, mėtomis ar agurkais. Būkime sveiki. 

   

Tais keliais praėjo jau gausingos kartos,
Tais keliais ir ateitis kaip vandenys tekės –
Nesuklupusi tikėjime nė karto,
Amžinai jinai į laisvę veršis ir tikės.
Jonas Aistis
9-10-tų klasių mokinių pilietinė akcija
„Mokinys mokiniui apie Vasario16-ąją“
Vasario 14-ą gimnazijoje vyko pilietinė akcija „Mokinys mokiniui apie Vasario 16-ąją“: 9-10-tų klasių mokiniai savo parengtus projektus pristatė 5-10 klasių mokiniams. Akcijos metu buvo prisimintas Lietuvos kelias į valstybingumo atkūrimą, tarptautinės aplinkybės ir asmenybės, nulėmusios valstybės atkūrimą XX a. pradžioje.
Projektinę veiklą organizavo istorijos mokytojos Zita Aleksejevienė ir Vinanta Gulbinienė

Akimirkos iš renginio:

 

    1d klasės mokiniai sveikina visus su Vasario 16-ąja.
Mes mylim LIETUVĄ!