1A klasės mokiniai, domėjosi, kiek kainuoja namų šiluma ir pristatinė atliktus tyrimus. Mokytoja Greta Balandytė 

    Šaunieji 4d klasės mokiniai ir mokytoja Zita Jankauskienė padovanojo gimnazijos bibliotekai puikių knygų. Ačiū! 

         Džiaugiamės, kad pasitikdami šv. Kalėdas Prezidento Valdo Adamkaus bibliotekoje turėjome gražią progą pasveikinti Jo Ekscelenciją Valdą Adamkų. Šilto susitikimo metu Prezidentas perdavė kuo nuoširdžiausius linkėjimus mūsų gimnazijos bendruomenei. 

    Artėjančios Kalėdos visus ragina apsidairyti ir pastebėti tuos, kuriems reikalingas dėmesys, šiltas ir nuoširdus žodis.
2a klasės mokiniai ėmėsi kilnios misijos – aplankyti senolius, kurie leidžia dienas slaugos namuose „Senjorų vila”. Antrokai parodė spektaklį ,,Kalėdinė istorija‘‘, klausėsi senelių pasakojimų apie tai, kaip anksčiau buvo švenčiamos šv. Kalėdos. Jeigu kiekvienas atliktume bent po mažą nuoširdų darbelį, pasaulis taptų gražesnis ir geresnis. 

   

AR UŽUODEI BIČIŲ VAŠKO KVAPĄ?


Taip, tikrai bičių vašku kvepėjo mokykla, kai 1A klasės vaikučiai liejo bičių vaško žvakes. Be to, jie žvakes suko iš bičių vaško vaškuolių. Mokytoja Greta Balandytė. 

     Sveikiname 4b klasės mokinį Arminą Šnaider Bendruomenių Talentų konkurse laimėjus ŠIUOLAIKIŠKIAUSIO TALENTO DIPLOMĄ.

          Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos pradinių klasių mokiniai kartu su anglų kalbos mokytojomis dalyvauja respublikiniame kalėdinių sveikinimų konkurse "Pasveikinkim vieni kitus". Mokiniai pagamino kalėdinį atviruką ir užrašė sveikinimą anglų kalba. Čia matote atrinktus vaikų sveikinimus, kurie išsiųsti į respublikinį konkursą. Kiti vaikų sveikinimai puošia IV aukštą, kviečiame pasigrožėti. 

    Gruodžio 16d., mokiniai, dalyvavę kompiuteriniame "Monopolio" turnyre, buvo apdovanoti žaidimais "MONOPOLIS". 

         Bitučių grupės vaikučiai toliau aktyviai ruošiasi šventėms. Raudondvario dvaro Menų inkubatoriuje gamino Kalėdinius žaisliukus. Pačių vaikučių pagaminti žaisliukai papuoš jų jaukius namus. Smagiai ir prasmingai praleistas laikas, ne tik įkvėpė šventinės nuotaikos, bet ir dar labiau priartino prie didžiųjų švenčių slenksčio 

   

Vokiškai apie kalėdinį laikotarpį


Šiandien vokiečių kalbos mokytojos Birutės Pukelienės kvietimu gimnazijoje lankėsi dvi savanorės iš Vokietijos Pauline ir Farah. Jos į Lietuvą atvyko rugsėjį, bus iki vasario mėn. Merginos gyvena Heidelbergo mieste. Šiandien jos smagiai bendravo, dainavo, sprendė kryžiažodžius su vokiečių kalbos besimokančiais mokiniais, pasakojo jiems apie Vokietijos tradicijas švenčiant šv. Kalėdas.

Melanijos Varkalaitės nuotr.