2a klasės mokiniai savanoriai ir klasės mokytoja Greta Balandytė dalyvavo projekte "Širdies pasaka tau", kurio tikslas - atkreipti dėmesį į bendražmogiškų vertybių ugdymą, skatinti vaikus kūrybai, o pedagogus - dalintis sukaupta gerąja patirtimi ir kurti bendrą pedagoginės išminties banką.
Labai džiaugiamės įvertinimu

 

Mūsų gimnazijos pradinukai dalyvavo tarptautiniame KINGS konkurse ir laimėjo ne vieną prizinę vietą. Džiaugiamės apdovanojimo akimirkomis.

 

Ir 1a klasės mokiniai Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga statė knygų bokštus.
Mokytoja Aušra Morozienė

 

1 d klasės mokiniai minėdami Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną statė knygų bokštus.

 

 

 

 

Gamtos draugus, ekologinio ugdymo sekėjus, tuos, kam rūpi Žemės ir jos žaliojo rūbo ateitis šį ketvirtadienį (gegužės 6 d.) subūrė tradicinis renginys „EKO idėjos Lietuvai 2021“. Ir nors dėl karantino šiais metais gimnazijos koridoriuose nešurmuliavo eko mugės dalyviai, konferencija persikėlė į internetinę erdvę ir sulaukė didelės gausos svečių ir pranešėjų ne tik iš įvairių Lietuvos ugdymo įstaigų, bet ir iš užsienio.
Pranešimus apie ekologinio ugdymo svarbą pristatė švietimo partneriai iš Turkijos, Rumunijos, Suomijos, o Lietuvos ugdymo įstaigų atstovai pasidalino įžvalgomis ir idėjomis, kaip turiningai organizuoti patirtines veiklas, ugdyti atsakingą už save ir supančią aplinką jaunąjį Žmogų.
Tariame didelį ačiū visiems konferencijos dalyviams ir nuoširdžiai tikime, kad šie gerieji pavyzdžiai įkvėps naujoms ir įdomioms veikloms.

 

Šiandien Europos egzaminas 2021!
⏰ Jo pramiegoti neįmanoma, nes jis vyks iki pat 23:59!
📍 Egzaminą rasite čia: https://europosegzaminas.lrt.lt/
Sėkmės!

 

Sveikiname
Praėjusią savaitę mūsų gimnazijos mokiniai dalyvavo Kauno miesto ugdymo įstaigų projekto ,,Ten, kur mūsų namai" nuotolinio kultūrinio orientavimosi konkurse ,,Miesto paveikslas Aleksoto kalne". Savo amžiaus grupėse 8b kl. mokinė Luka Navickaitė ir 11a kl. mokinys Fabijus Lukša užėmė tapo nugalėtojais,
Mokytoja Jūratė Čiapienė

 

2a klasės mokiniai šiandieną gamtamokslinio ugdymo pamokos metu pristatė atliktus projektus - svogūnų auginimą žemėje ir vandenyje. Mokiniai išsikėlė hipotezes, fiksavo stebėjimus, formulavo išvadas. Mokiniai teigiamai vertino projekto užduotį, džiaugėsi procesu ir valgomu rezultatu - svogūnų laiškų skonis daugumai mokinių patiko.
Mokytoja Greta Balandytė.

 

Kad svogūnų augimas būtų įdomesnis, priešmokyklinukai kabineto aplinką papuošė linksmais debesėliais.
Mokytoja Diana Liutkevičienė