Vysim žiemą iš kiemo
Norime pasidžiaugti puikiais "Smalsiukų" grupės vaikų darbeliais ir pakviesti į Užgavėnių kaukių parodą 🙂 Tikime, kad žiema išsigąs ir bent truputėlį atsitrauks užleisdama vietą pavasariui 🙂
 
 
Kiek sniegas turi vandens? Per kiek laiko sniegas ištirps kambario temperatūroje? Ką rasiu ištirpusiame vandenyje? Tokie klausimai šiandien buvo keliami gamtamokslio ugdymo pamokoje. Atliktas atidus tyrimas, paremtas stebėjimo rezultatais: matavome turimą sniego kiekį, kėlėme hipotezę, ar ištirpusio vandens bus daugiau nei sniego, ar mažiau, visus duomenis kruopščiai užsirašėme. Ištirpusiame sniege įžvelgėme įvairių priemaišų ir supratome, kad sniegas ne visada būna švarus.
1d kl. mokytoja mokytoja Viktorija Kaušienė
 

 

{html5video width=[0] height=[0] controls=[1] autoplay=[0] preload=[auto] poster_visibility=[0] loop=[1] video_mp4=[http://adamkausgimnazija.lt/images/stories/Naujienos/2021/2021-02-12A/video_2760460140880657.mp4]}   Prieš akis savaitgalis - nepamirškime pajudėti !

 

{html5video width=[0] height=[0] controls=[1] autoplay=[0] preload=[auto] poster_visibility=[0] loop=[1] video_mp4=[http://adamkausgimnazija.lt/images/stories/Naujienos/2021/2021-02-12A/video_2760460140880657.mp4]}    Blynai, blynai...
Jeigu ruošiantis Užgavėnėms pritrūksite idėjų blynų šventei, kviečiame pažvelgti į mūsų gimnazijos 2-4 klasių mokinukų darbų galeriją. Anglų kalbos mokytojos paskatino mokinius kartu su šeimos nariais išsikepti blynų ir pabandyti užrašyti jų receptą anglų kalba. Ir jiems puikiai pavyko! AČIŪ mokinukams už gražius darbus! Jie mus labai pradžiugino!
Anglų kalbos mokytojos Vita Janušienė ir Galina Borsak
  5-6 klasių istorijos viktorina „Iš praeities tavo sūnūs te stiprybę semia…” 
  Saugesnio interneto dieną 7c klasė dalyvavo virtualiame renginyje, kuriame debatų formatu buvo diskutuojama: „Tėvų ir vaikų santykis internete: ar tėvai turėtų gauti prieigą prie nepilnamečių vaikų socialinių paskyrų“.

 

  Artėjant Užgavėnėms 
  3b klasės mokiniai ir mokytoja B. Bartkevičienė vasario 10d. dalyvavo INVL live transliacijoje - pokalbyje „Vaikų žaidimai ir pinigai: žvilgsnis pro rakto skylutę į istoriją".
 
VASARIO 9-OJI - SAUGESNIO INTERNETO DIENA....IR DŽIUGŪS LAIMĖJIMAI 

 

 
VASARIS – SVEIKATINGUMO MĖNUO!
Priešmokyklinio ugdymo grupių „Smalsiukai“ ir „Bitutės“, pradinio ugdymo klasių - 1b, 1d, 2a, 3b, 3c, 3d, 4c - mokiniai ir mokytojai leidžia laiką gryname ore ir kuria žiemą kartu. O tu ar leidi laiką gryname ore, ar kuri žiemą?! Jeigu taip, lauksime užfiksuotų akimirkų elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. O mes pasidalinsime tavo atsiųstomis nuotraukomis mūsų gimnazijos internetinėje erdvėje.