Nuotolinis mokymas ne kliūtis dirbti grupėse ir ruošti projektus anglų kalbos pamokose.
Vasario 1-4 dienomis 11 a ir 11 b klasių mokiniai jungtinėse pamokose galvodami apie savo ateitį surinko, paruošė ir pristatė informaciją apie Lietuvos universitetus.
Mokiniai domėjosi KTU, VDU, KU, VU ir kitų universitetų istorija, įstojimo galimybėmis, atsiliepimais, specialybėmis bei universiteto reitingu pasaulyje. Mokiniai tobulino anglų kalbos bei informacinių technologijų įgūdžius.
Mokytojos A. Vaivilavičienė, K. Jokšienė, D. Navickienė
 

 

    3C KLASĖS MOKINIŲ DARBŲ PARODA 

 

{html5video width=[0] height=[0] controls=[1] autoplay=[0] preload=[auto] poster_visibility=[0] loop=[1] video_mp4=[http://adamkausgimnazija.lt/images/stories/Naujienos/2021/2021-02-03/2021-02-03.mp4]}    Treneris Modestas kviečia rūpintis savo sveikata leidžiant laiką lauke. Prisijunkite!
{html5video width=[0] height=[0] controls=[1] autoplay=[0] preload=[auto] poster_visibility=[0] loop=[1] video_mp4=[http://adamkausgimnazija.lt/images/stories/Naujienos/2021/2021-02-01A/2021-02-01A.mp4]}   Vasaris - sveikatingumo mėnuo 

 

   
„Baltos sniego kepuraitės
Apdengė žalias eglaites.
Mesk, žiemuže, snaigę purią,
Padabink ir man kepurę“.
Nežinomo autoriaus žodžių įkvėpti, kūrėme žiemos kepuraites ir pirštines. Kviečiame virtualioje kūrybinių darbų parodoje pasižvalgyti, kaip dar padabinome savo kepuraites. 2a klasė. Mokytoja Greta Balandytė.

 

 
 
Į mėnulį paleista greit nuskriejo raketa...
Šią savaitę "Smalsiukai" "kyla" į kosmosą bei sužino apie įvairius dangaus kūnus. Sužinoti naujų ir įdomių dalykų padeda ne tik mokomųjų filmukų peržiūros, jų aptarimas, bet ir praktinė veikla. Tad noriu pakviesti į virtualią mūsų klasės raketų parodą, kurioje galite pamatyti, kaip vaikams sekėsi konstruoti raketas panaudojant antrines žaliavas. 🚀
Mokytoja Monika Karzienė
 

 

 
Norime pasidžiaugti Prezidento Valdo Adamkaus 7 klasių mokiniais ir jų darbais. Baigdami šių metų gamtamokslinių tyrimų modulio kursą, mokiniai atliko baigiamuosius dalyko projektus tema "Antrinis atliekų panaudojimas, kuriant žiedinį augalą". Vaikams teko pasukti galvą, kokias gi antrines žaliavas panaudoti savo projektuose. Rezultatas nustebino ne tik pačius mokinius, bet ir mokytojas. Džiaugiamės, kad vaikai supranta antrinio panaudojimo svarbą ir siekia išsaugoti gamtą bei švarią aplinką ateities kartoms! Pasidžiaukime mokinių darbais.
Mokytojos Milda Mažeikienė ir Indrė Šlajūtė.
 

 

{html5video width=[0] height=[0] controls=[1] autoplay=[0] preload=[auto] poster_visibility=[0] loop=[1] video_mp4=[http://adamkausgimnazija.lt/images/stories/Naujienos/2021/2021-01-28/2021-01-28.mp4]}   Kviečiame mėgautis vasariu kartu! 

 

  Tęsiantis nuotoliniam mokymui/si 2b klasės mokiniai nenuobodžiauja: lietuvių kalbos pamokas "perkėlę" į technologijų išbandė "Naminio jogurto" bei "Sausainių ir varškės" pyrago receptus. Procesui nuotoliniu būdu "dirigavo" mokytoja, o namuose, padedant artimiesiems, mokiniai gamino nuostabaus skonio pyragus. Ragaudami skanumynus negailėjo pagyrimų.... 

 

 
 
Priešmokyklinės grupės "Bitutės" ugdytinių sukurti "LEDO PAVEIKSLAI"
Mokytoja Diana Liutkevičienė