Mūsų Laisvė užaugo
Mūsų mokyklos mokiniai kartu su visa Lietuva dalyvavo projekte „Mūsų Laisvė užaugo – gidas po sausio 13-osios įvykius“, skirtame sausio13 įvykių 30-mečiui paminėti.
5-6 klasių mokiniai piešė piešinius, kuriuose įprasmino savo artimųjų prisiminimus apie 1991 m. sausio įvykius.
7-9 ir 10 klasių mokiniai klausinėjo savo tėvų, senelių ir rašiniuose perteikė jų atsiminimus.
Visa mokyklos bendruomenė dalyvavo akcijoje „Atmintis gyva, nes liudija“ - uždek žvakelę lange.
Mokinius paskatino pasidomėti prisiminimais istorijos mokytojos Vinanta Gulbinienė ir Zita Aleksejevienė.
 

 

  Šį ypatingą Sausio 13-osios rytą mūsų gimnazijos mokinių, mokytojų languose suspindo atminimą liudijančios žvakutės. Didžiuojamės, kad esame laisvi, dėkojame Laisvės gynėjams. 

 

   
Džiugus laimėjimas IT konkurse!
Respublikinio konkurso "Kompiuterinė Kalėdų pasaka" rengėjai perduodami III vietos laimėjimą patvirtinančius diplomus Adelei Gailutei Vaidotaitei ir ją konsultavusiai IT mokytojai Leilai Žiemienei teigė: "Fantazija, svajonės, menas, istorija, jausmai, viskas, ką tik gali sugalvoti ar įsivaizduoti, telpa čia. Sveikiname, džiaugiamės ir nuoširdžiai dėkojame visiems moksleiviams ir jų mokytojams už aktyvų dalyvavimą respublikiniame konkurse „Kompiuterinė Kalėdų pasaka“. Ačiū, kad dalinotės savo kūryba ir fantazija, mes su didžiausiu malonumu mėgavomės kartu su Jumis!" Sveikiname bei linkime kūrybinio įkvėpimo ir ateityje.
 

 

 
Pasidžiaukime 5c ir 5d klasių mokinių darbeliais. Jų kalėdinės dekoracijos, sukurtos dailės ir technologijų pamokose, šventiniu laikotarpiu jau puošia namus.
Mokytoja Diana Liutkevičienė
 

 

  Džiugi žinia - svarus mūsų gimnazijos bendruomenės indėlis į sveikos gyvensenos idėjų sklaidą, jų įgyvendinimą bei laikymąsi įvertintas nacionaliniu lygiu - Prezidento Valdo Adamkaus gimnazija pripažinta "Aktyvia mokykla". 

 

 
Įkvepiantys trečiokų darbeliai
3c klasės mokiniai tikri rankdarbių meistrai - nuotolinis mokymasis netrukdo mokiniams perprasti įvairių darbelių atlikimo techniką, o pasitelkę kūrybiškumo ugnelę, kantrybę, mokytojos patarimus vaikai gali sukurti akiai ir širdžiai mielų žaisliukų bei dekoracijų.
Mokytoja Aurelija Šavelskienė
 

 

 
Įsiklausyk…girdi? Kalėdų laikas, o kiek aplink šviesos baltam žiemos kely!
Kiekvienas šventes norime praleisti linksmai, būdami kartu su brangiais žmonėmis. Tad 3a klasės mokinukai kviečia Jus pasidžiaugti tuo, ką dovanoja bendrystė, gamta, nuoširdumas. To neįdėsi į dovanų maišelį, nes tai dovana, kurią kuriame patys savo buvimu. Gražių ir jaukių švenčių.
Mokytoja Birutė Krapauskienė
 

 

 
Kviečiame į virtualią dailės parodą "Šv. Kalėdų belaukiant".
Mokytoja Virginija Tamošiūnienė
 

 

   
Kauno pedagogų kvalifikacijos centre vyksta verslo idėjų konkurso "Virtuali startuolių paroda 2020". Mūsų gimnazijai atstovavo dvi komandos: JB "Adult" ir JB "Etaisykla". Devinta vieta ir nominacija už perspektyviausią idėją uždirbti daugiausiai pelno įverta JB "Etaisykla". Komanda "Adult" pelnė nominaciją už labiausiai mokyklos bendruomenei pritaikytą produktą. Linkime sėkmės įgyvendinant idėjas. Jaunuosius verslininkus konsultuoja mokytoja Jolanta Čėsnienė
 

 

 
Visi nekantriai laukiame šv. Kalėdų. Pasidžiaukime mūsų gimnazijos mokinių Mato Sidekerskio, Deimantės Šabūnaitės, Gailutės Adelės Vaidotaitės šventėmis dvelkiančiais darbais, dalyvaujančiais respublikiniame IT konkurse „Kompiuterinė Kalėdų pasaka", ir palaikykime juos balsuodami.
Mokytoja Leila Žiemienė