Antrokų klasėje nutūpė laumžirgiai. Kviečiame kartu pasigrožėti. 

 

  Visada malonu pasidžiaugti mokinių pasiekimais.
Sveikiname aštuntos klasės mokinę Šarlotę Kurlavičiūtę, laimėjusią tarptautiniame matematikos konkurse Pangea I vietą. Šarlotei skirta ir "Maxmalisto" stipendija. Linkime ir toliau didžiulės sėkmės. 

 

  Nuo šio rugsėjo, pirmą kartą gimnazijoje startuoja dvišalis kalbų projektas „Darni daugiakalbystė“ 5-6 klasių mokiniams. Kiekvieną savaitę mokiniai:
• Tobulins anglų k. kalbinius įgūdžius/kompetencijas;
• Sužinos ir išgirs daug įdomių dalykų apie Turkijos šalies kultūrą, papročius, tradicijas;
• Turės galimybę susipažinti su turkų kalba ir išmokti elementarių frazių, žodžių, posakių;
• Dalyvaus bei pabendraus online pamokose drauge su turkų mokiniais ir išbandys naujai įgytas turkų k. žinias realioje aplinkoje;
• Susiras naujų draugų ir tiesiog nuostabiai bei naudingai praleis laiką!
 

 

 

Didžiuojamės 11a klasės mokinio Andriaus Kupčinsko pasiekimais respublikinėje rusų kalbos olimpiadoje. Andrių moko rusų kalbos mokytoja Virginija Martinkienė.
Sveikiname

 

 

Ministro kreipimasis mokykloms

 

  7c klasė mokslo metus pradėjo mokydamasi netradicinėse erdvėse. Lietuvos jūrų muziejuje dalyvavo edukacinėje programoje "Vandens gyvenimo linija", susipažino su atnaujintomis interaktyviomis ekspozicijomis, gilinosi į ekologines problemas ir gyvosios gamtos išsaugojimą.

 

 
Sveikiname gimnazijos bendruomenę su naujų mokslo metų pradžia.
Nors kiek neįprasta šiemet Rugsėjo 1-oji, bet tikime, kad šilti sveikinimo žodžiai, giedra nuotaika, neužmirštamos akimirkos ilgai džiugins ir pradedantį pirmuosius mokslo žingsnius mokinuką, ir abiturientą.
Pasidžiaukime šventės akimirkomis.
Redos Janušauskienės nuotraukos