Mėnuo BE patyčių yra pradžia, kuri moko tęsti draugystę ir dalintis maloniais žodžiais bei draugiškais veiksmais visus metus ❤️ Dalinamės akimirkomis iš veiklų, kai mokiniai kūrė malonias emocijas vieni kitiems!

 

 

 

 

Šiandien 2a klasės pertraukos atrodo taip😊 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Palaikykime Dovydą Skučą (9b) ir Lėją Miglę Vaidotaitę (12a) spausdami „Like“. Puikūs gimnazistų kūrybiniai darbai dalyvauja virtualioje respublikinėje parodoje-konkurse „Velykinis margutis kitaip“.
Palaikydami Dovydą, spauskite šią nuorodą:
Palaikydami Lėją Miglę, spauskite šią nuorodą:

 

Rankose nešu margutį,
šiemet jau nebe mažutį,
o pilną laimės ir spalvų,
nes pirmokas aš esu.
Gražaus ir saulėto Atvelykio linki 1 d.

 

Kviečiame į virtualią paukščiukų ir meškiukų parodą.
Mokinius kurti originalius rankdarbius skatina technologijų mokytoja Kristina Alesienė.

 

Šių metų kovo 31 dieną vyko netradicinė vokiečių kalbos pamoka ,,Velykų tradicijos ir papročiai Vokietijoje‘‘ 8 a,b klasės mokiniams. Pamoką vedė VDU studentai, kurie studijuoja vokiečių kalbą ir komunikaciją. Mokiniai susipažino su šv. Velykų tradicijomis ir papročiais Vokietijoje bei atliko interaktyvias užduotis.
Vokiečių kalbos mokytoja B. Pukelienė

 

Kupina kraitelė margučių
Ruošdamiesi šv. Velykoms mokiniai išbandė natūralias kiaušinių dažymo priemones. Rezultatas - unikalus kiekvienas margutis.
Technologijų mokytoja J. Čėsnienė

 

 

 

 

Džiaugsmingo Prisikėlimo, Vilties ir Šviesos
Gražių švenčių linki 8-11 klasių mokiniai ir technologijų mokytoja K. ALesienė

 

 

 

 

NAUJAS ETWINNING PROJEKTAS „JUST GREEN“ STARTAVO BALANDŽIO 1 DIENĄ ........IR TAI NE POKŠTAS
 
 
      Visai neseniai Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos mokiniai įsijungė į projektą „Winter activities in Corona time“, bet projektas netrukus baigsis taip, kaip ir žiema baigėsi. Tačiau tai nesutrukdė aktyviems ir kūrybingiems 5-ų klasių gimnazistams ieškoti naujų galimybių ir iššūkių. O kaip žinia, kas nori - tas randa... Taigi, balandžio 1d. startavo dar vienas eTwinning online projektas „JUST GREEN“, į kurį noriai įsitraukė ir mūsų 5-okai. Projekte dalyvauja mokiniai iš Rumunijos, Kroatijos, Šiaurės Makedonijos, Lenkijos, Turkijos, Italijos ir, žinoma, Lietuvos. Mūsų gimnazijai ketina atstovauti 10 mokinių iš 5A, 5B ir 5D klasių. Projekto veiklos orientuotos į gamtos išteklių saugojimą ir tausojimą, suvokimą, dėl ko yra svarbu rūpintis mūsų planeta ir kas gali nutikti, jei to nedarysime. Mokinių laukia įdomios, interaktyvios užduotys, susitikimai ir diskusijos su bendraamžiais iš skirtingų šalių...na, ir, žinoma, naujos patirtys. Belieka palinkėti tik sėkmės mūsų šauniai komandai.
Projekto vadovė Andželika Uysaler