Visą vasario mėnesį pabaisa Grufas ieškojo sveikatos recepto ir prašė mūsų pagalbos. Kūrybinio rašymo konkurse Grufas sulaukė 2 d klasės (mokytoja Edita Ževžikovienė) ir 2 a klasės (mokytoja Greta Balandytė) mokinių darbų. Grufas džiaugiasi ir dėkoja (iš to džiaugsmo net riaumoja), kad dabar žinos viską, ko reikia sveikatai stiprinti. Perskaitęs visus darbus, pasidžiaugęs piešiniais pabaisa Grufas pradėjo daugiau sportuoti, būti gryname ore (stengiasi kuo dažniau išlįsti iš savo urvo), valgyti daugiau vaisių ir daržovių, gerti vandens (miško šaltinio vanduo toks gardus) ir šypsotis, nes, kaip rašė Grufui Nojus iš 2 d, taip gaminasi vitaminas, todėl tikrai gyvensime sveikiau.
Sveikatos receptais Grufas dalinasi su visais ir siunčia linkėjimus stiprinti save kiekvieną dieną bent po mažą žingsnelį.

Virtuali dailės paroda
8 ir 10 klasių mokinių darbai, atlikti puantilizmo technika. Kviečiame pabandyti ir jus...
Dailės mokytoja Virginija Tamošiūnienė

 

Pasibaigus projektui "Vasaris-sveikatingumo mėnuo" 2b klasės mokiniai sukūrė plakatų, skatinančių sveikai gyventi. Tikimės, kad pradinukų kūrybiškas požiūris ir Jus skatins gyventi kuo sveikiau. Mokytoja Rasa Bieliūnaitė

 

SVEIKATA RŪPINAMĖS IR TOLIAU!
Visus priešmokyklinio ugdymo ir 1-4 klasių mokinius kviečiame pasitikrinti įgytas žinias ir atlikti labai smagias interaktyvias užduotis, kurias sukūrė 4a klasės mokytoja Viktorija Kirliauskienė. Interaktyvių užduočių nuoroda:
Smagiausia Kahoot žaisti draugų būryje! Todėl rekomenduojame mokytojams integruoti žaidimą į pamokas. Mielos mokytojos, dėl sklandesnės prieigos prie žaidimo visuomet galite pasitarti su mokytoja Viktorija.
 
Kaligrafijos menas - meditacijos būdas
 
    Šią savaitę 5-8 klasių mokiniai ir jų artimieji buvo kviečiami dalyvauti dailyraščio konkurse. 6a ir 6b klasės mokiniai turėjo galimybę pasigilinti į kaligrafijos meno istoriją dalyvaudami Vilniaus taikomosios dailės muziejaus nuotolinėje edukacijoje "Laiškas Vilniui". Mokiniai ne tik sužinojo, koks ilgas rašto kelias, skaitė kunigaikščio Gedimino laišką, bet sužinojo ir apie šriftų įvairovę, apie kaligrafijos meno naudą psichologinei sveikatai. Be to, mokiniai patys bandė papuošti inicialinę raidę.
Lietuvių kalbos mokytoja Renata Matulaitienė
 
 

 

    Šiandien mūsų gimnazijos 11-12 klasių mokiniai dalyvavo "VDU ŽŪA Karjeros dienų 2021“ svarbiausiame renginyje – virtualioje diskusijoje „Tapk vienu, iš kuriančių pokytį". Šis agro verslo, miškininkystės, inžinerijos, finansų, išmaniųjų technologijų sričių profesionalų inicijuotas renginys skirtas ne tik studentams, bet ir moksleiviams, besidomintiems ateities darbo rinkos tendencijomis, jų laukiančiomis specialybėmis ir kuriamomis inovacijomis, norintiems sužinoti apie perspektyviausias VDU Žemės ūkio akademijos siūlomas studijų programas.

Nežinomo autoriaus žodžiai ir 2a klasės mokinių virtuali darbų paroda.

 

Džiaugiamės gimnazijos mokiniais, dalyvavusiais integruotame tarptautiniame matematikos ir informacinių technologijų piešinių konkurse „PIEŠINYS – MATEMATIKOS UŽDAVINYS“.

 

    Maloniai kviečiame dalyvauti! 

 

  Kviečiame dalyvauti Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos lietuvių kalbos mokytojų rengiamame Dailyraščio konkurse