Pasivaikščiojimai po Vilnių meno kūriniuose
6c klasės mokiniai per literatūros pamokas skaitydami legendas ir padavimus keliavo po Vilnių, o šiandien virtualiai su NDG edukatore Egle pasivaikščiojo po sostinę. Mokiniai pamatė, koks jis buvo prieš šimtą metų, ką įdomaus jame pamatė menininkai, ką užfiksavo savo paveiksluose, nuotraukose, grafikos kūriniuose. Keliaudami po Vilnių mokiniai piešė virtualiai aplankytų vietų žemėlapį. Dabar belieka sukurti savo aplinkos žemėlapį ir iš visų piešinių sudėlioti unikalų klasės miesto žemėlapį.
Lietuvių kalbos mokytoja Rasa Boreikinė
 

 

 
Vasaris - sveikatingumo mėnuo
Mes, 2a klasės mokiniai su tėveliais savanoriais, jau turėjome dėmesingumo praktiką - įdėmiai klausėmės... duonelės. Dalinamės vaikų mintimis: "Buvo įdomu", "Skonis labai geras", "Man labai patiko, buvo įdomu, nauja, atsipalaidavau", "Įvyko susikaupimas", "Man šita praktika buvo tikrai įdomi", "Labai keista, kai reikėjo įsiklausyti, paspaudus traškėjo", "Man buvo labai įdomu, buvo juokinga klausyti duonelės." O tu ar jau atlikai dėmesingumo praktiką? Jeigu dar ne, kviečiu ir tave - dalinuosi nuoroda: https://fb.watch/3R2fdpKOkQ/

 

 
Vasaris – sveikatingumo mėnuo
Pabaisa Grufas (nuoroda su istorija: https://fb.watch/3P9kxA0J3U/) dėkoja 2a klasės mokiniams ir mokytojai Gretai už nuostabius sveikatos receptus ir nekantriai jų dar laukia iki vasario 25 dienos elektroniniu paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
 

 

   
VASARIS - SVEIKATINGUMO MĖNUO
Tęsiasi sveikatingumo mėnuo: džiugina žiemos pramogos, sportas bei kūrybinės veiklos lauke. Dėkojame 1a,1d, 2b, 2d, 4d klasių mokiniams ir mokytojams už aktyvumą, originalumą, kūrybiškumą.
 

 

 
Pasidžiaukime!
2b klasės mokinė Neda Ambrasaitė tapo Kauno miesto mokyklų 2–4 klasių mokinių dailaus rašto konkurso „Kol žodis gyvas – bus gyva jį dovanojus Lietuva“ laureate.
Mokinę ruošė mokytoja Rasa Bieliūnaitė
 

 

 
VASARIS – SVEIKATINGUMO MĖNUO!
Dėkojame visiems dalyviams:
Priešmokyklinio ugdymo grupių „Smalsiukai“ ir „Bitutės“, pradinio ugdymo - 1a,1b, 1d, 2a, 2d, 3a, 3b, 3c, 3d, 4a, 4d ir 4c klasių mokiniams, mokytojams ir tėveliams!

 

 
    Sveikiname 5a klasės mokinę, Justiną Krapauskaitę, tapusią 50-ojo TARPTAUTINIO JAUNIMO EPISTOLINIO RAŠINIO KONKURSO ANTROJO (MIESTO) ETAPO II vietos laimėtoja.
,,Žmogus, kuris rūpinasi kitais, keičia save ir aplinkinius. Man tik vienuolika metų, todėl kartais pagalvoju, ar aš galėčiau padėti kitiems, kurių visai nepažįstu? Mano atsakymas – Taip. Aš tikrai galiu paguosti, išklausyti, pradžiuginti. Aš galiu keistis ir keisti pasaulį... - rašo laiške liūdintiems seneliams Justina. - Dar truputį reikia palaukti ir ateis PAVASARIS. Sužaliuos gamta, saulė vis meiliau glostys Jūsų veidus. Jis ateis ne tik į gamtą, bet ir į Jūsų širdį.“
Mokinę konkursui ruošė lietuvių kalbos mokytoja Rasa Boreikienė.

 

I vieta
Nuoširdžiai sveikiname 11a klasės mokinį Andrių Kupčinskį, laimėjusį Lietuvos mokinių rusų kalbos olimpiados miesto etape I vietą!
Linkime Andriui ir jį mokančiai rusų kalbos mokytojai Virginijai Martinkienei sėkmės respublikinėje olimpiadoje.

 

 {html5video width=[0] height=[0] controls=[1] autoplay=[0] preload=[auto] poster_visibility=[0] loop=[1] video_mp4=[http://adamkausgimnazija.lt/images/stories/Naujienos/2021/2021-02-18/video_437367724359209.mp4]}   Sniegas ir sportas kviečia mus būti aktyvius, žvalius. Ir neužmirškim grūdintis... 

 

  Pasidžiaukime padėka mūsų gimnazijai už dalyvavimą konkurse „Darnios mokyklos Kalėdos“.